Event som knutpunkt i din marknadsföring

På Baby Journey tror vi på ett interagerande mellan användare, influencers och annonsörer. Med passion och lyhördhet hjälper vi dig att skapa värdefulla event – både fysiskt och digitalt.

Få chansen att träffa din målgrupp, anordna PR-event med relevanta influencers och knyta kontakter för att visa ditt varumärke från sin bästa sida.

Låt ditt varumärke komma till liv genom upplevelser

Det finns flera fördelar med att översätta er kampanj och strategi till intressanta event. Med ett PR-event bjuder ni in relevanta och handplockade influencers och kan sedan använda deras kanaler för att öka slagkraften med eventet. Vi hjälper dig att matcha ditt event med rätt influencers. Du kan också anordna ett event med din målgrupp. Genom dessa event möter du din målgrupp med ett event som lockar till försäljning, utbildar och gör att de aktivt söker mer information om dig. 

  Altid på mod en målgruppe med højt forbrug

  Vores annonceringsløsninger sikrer kontinuerlig synlighed over for gravide og nybagte forældre. Med en konstant tilstrømning af nye brugere vil du blive set af nye mennesker hver måned og skabe konkret brand awareness hos et engageret og velhavende publikum.

  VÆSENTLIGT

  For dem, der ønsker tilstedeværelse og synlighed i den rigtige sammenhæng.

  MÅL

  For dem, der ønsker at maksimere effekten af flerkanalsannoncering.

  PÅVIRKNING

  For dem, der ønsker at gøre en forskel og have en reel indflydelse.

  TILPASNING

  Vi skaber skræddersyede løsninger baseret på dine behov.

  • VÆSENTLIGT

   For dem, der ønsker tilstedeværelse og synlighed i den rigtige sammenhæng.

  • MÅL

   For dem, der ønsker at maksimere effekten af flerkanalsannoncering.

  • PÅVIRKNING

   For dem, der ønsker at gøre en forskel og have en reel indflydelse.

  • TILPASNING

   Vi skaber skræddersyede løsninger baseret på dine behov.

   Interagera på ett fysiskt eller digitalt plan

   På Baby Journey kan du välja att arrangera fysiska eller digitala event. Båda har sina fördelar. De senaste åren har videomöten och digitala event legat i framkant på grund av pandemier och hemarbete.

   Fysiska event brukar dock vara att föredra för de flesta eftersom det är enklare att interagera och låta människor röra vid dina produkter, samtala och filma intressanta händelser live. På ett event kan du bygga relationer fysiskt och skapa kundlojalitet. Men underskatta heller inte möjligheterna med digitala event utan att behöva ta hänsyn till det geografiska avståndet.

   Ska jag välja ett fysiskt eller virtuellt event?

   Ett virtuellt event har flera fördelar som att det är tidsbesparande, miljövänligt, ekonomiskt och flexibelt. Ändå kan du utveckla dina försäljningsmöjligheter och interaktioner. 

   Ett fysiskt event blir mer levande och ger en maximal effekt av din marknadsföring. Det är lättare att mingla, bygga relationer, intervjua, interagera och testa produkter. Marknadsföringsmaterialet kan du enkelt dela efter att eventet är slut. Självklart är en mix av både fysisk och digital kommunikation en perfekt lösning och våra experter hjälper dig att skräddarsy det optimala upplägget för ert event och hur det kan kombineras med andra aktiveringar.

   Vilka är fördelarna med arrangerade events?

   Att bygga relationer och skapa värdefulla samarbeten blir både enklare och roligare när det görs i en personlig och kul miljö där alla kan utbyta idéer. Ett lyckat event blir också automatiskt en nyhetsspridare och ger bra marknadsföring.

   LEVANDE & INSPIRERANDE MÖTEN

   Event är ett perfekt sätt att nätverka i en levande och rolig miljö där man kan utbyta tankar och idéer. Gör gärna roliga inslag som träning och workshops. Deltagarna kan antingen vara influencers, målgruppen eller en mix av influencers och själva målgruppen.

   RELATIONSBYGGANDE

   Med event vidgar du dina chanser till att bygga relationer med dina kunder och influencers. Det blir enklare att knyta an med deltagarna på en ny nivå eftersom eventet bidrar till att folk kan röra vid produkterna, lyssna på ditt budskap direkt och träffa likasinnade.

   SKAPA REFERENSER

   Låt dina gäster på eventet blir dina bästa förespråkare. Ett lyckat event gör att deltagarna pratar om dig på sociala medier, på andra plattformar och med sina vänner. På så sätt sprids nyheten om ditt varumärke och du får gratis marknadsföring.

   Dra nytta av eventet i den fortsatta marknadsföringen

   Ett event slutar inte där och då, det bör följas upp och bli en fortsatt del av din marknadsföring. En uppföljning gör att du kan utveckla och skräddarsy eventen ännu bättre i framtiden och skapa förtroende och mervärde. Dela mingelbilder, samtal, intervjuer och filmklipp och använd dina gäster som säkra kanaler mellan dig och din målgrupp. Vi hjälper dig med hela din kampanj och lägger också upp idéer för det perfekta eventet!

   ”Vi hjälper er skapa oförglömliga
   events och upplevelser.”

   Michaela Forni
   Grundlægger, Baby Journey

   Vil du vide mere?

   Copyright © Baby Journey

   Copyright © Baby Journey

   Mobil sidefod