Våra mest uppskattade funktioner

Guide
Kostråd
Föräldratempen
Checklista
Daily Mood
Fødselsbrev
Förlossningsberättelse
Pre-Parenting Conversations
Daglig Doula
 • Guide

  I appen finner du massvis med guider som täcker allt från graviditet, förlossning och den första tiden med bebis. Med hjälp av vårdpersonal har vi samlat ihop värdefull information och praktiska råd för både blivande och nya föräldrar. Med enkla steg-för-steg guider och insikter om barnets utveckling hittar du allt du behöver veta.

 • Kostråd

  Du finner noggrant utformade kostråd från Livsmedelsverket i appen. Detta säkerställer att du får tillgång till pålitliga och vetenskapligt grundade råd om näring och matvanor under graviditeten. Dessa råd är viktiga för både din och barnets hälsa, och bidrar till att du kan göra välgrundade val när det gäller din kost.

 • Föräldratempen

  Denna funktion är en interaktiv och insiktsfull del som erbjuder dagliga omröstningar för användarna. Genom att svara på en ny fråga varje dag får användarna möjlighet att inte bara dela sina egna erfarenheter, utan också ta tempen på andra i samma vecka.

 • Checklista

  Appen innehåller detaljerade checklistor som är speciellt utformade för att underlätta planeringen under graviditeten. Dessa listor hjälper dig inte bara att hålla koll på vad som behövs köpas in, utan även vad som behöver förberedas inför förlossningen och livet med bebis, så att du kan vara säker på att du har allt du behöver.

 • Daily Mood

  Daily Mood är en mood tracker speciellt utvecklad för dig som är gravid. Denna funktion gör att du dagligen kan logga och reflektera över ditt mående. Men inte nog med det, du får även rekommenderat innehåll till dig utefter hur du mår.

 • Fødselsbrev

  Vad är betydelsefullt för dig under förlossningen? Förmedla alla dina tankar till vårdpersonalen genom ditt förlossningsbrev. Vi guidar dig genom alla viktiga frågeställningar som kommer att underlätta för vårdpersonalen att ge er allra bästa förutsättningar för en trygg upplevelse.

 • Förlossningsberättelse

  Funktionen ’Förlossningsberättelse’ i appen ger dig en unik möjlighet att dokumentera alla detaljer kring din förlossningsupplevelse. Här kan du fylla i viktig information såsom förlossningssätt, gravidveckan då barnet föddes, barnets vikt och andra relevanta detaljer. Dessutom erbjuder funktionen utrymme för att dela med dig av dina personliga erfarenheter och känslor som rör förlossningen.

 • Pre-parenting Conversations

  Pre-Parenting Conversations är ett unikt spel utformat för blivande föräldrar. Det innehåller en mängd diskussionsfrågor som täcker allt från sömnbrist och familjetraditioner till hantering av trotsålder. Spelet är en utmärkt resurs för att stimulera viktiga samtal och förbereda er för de många aspekterna av föräldraskapet.

 • Daglig Doula

  Denna funktion erbjuder daglig inspiration och råd för blivande och nyblivna föräldrar. Varje dag får du en unik insikt eller ett peppande budskap från vår Daily Doula, anpassade för att stötta dig genom hela graviditeten och fjärde trimestern.

Copyright © Baby Journey

Copyright © Baby Journey

Mobil sidefod