podd-baby-journey-baby-talk-podcast

Baby Talk: Podd om graviditet, förlossning och mer

Baby Talk tar upp allt stort som smått under graviditeten, föräldraskapet och allt däromkring! Tillsammans med barnmorskor, barnsjuksköterskor, barnpsykologer, mammor av alla dess slag och experter inom olika områden så dyker vi ner i bebisresans alla delar – högt som lågt. 

Antal avsnitt: 26
Senaste avsnittet: 20 december, 2022

Baby Talk är gravidpodden som blandar aktuella ämnen, gravidsnack, småbarnsliv, förlossning, tips och råd från experter och mycket, mycket mer. Baby Talk är det perfekta sättet att förbereda sig inför det nya livet som blivande förälder med mängder av bra information men även värdefulla, relaterbara samtal. Här blandas inspiration med information, och med dig får du verktyg för att underlätta både graviditet och föräldraskap. Baby Talk är gravid- och småbarnspodden som hjälper dig att känna dig tryggare i föräldraskapet. Lyssna på intressanta samtal med gäster som barndietisten Sara Ask, tvåbarnsmamman Josefin Dahlberg, barnsjuksköterskan Matilda och sömncoachen Hanna Bergenkull. I säsong två och tre leder Baby Journeys grundare Michaela Forni intervjuerna med dessa intressanta gäster och samtalen blir minst sagt både inspirerande, rörande och högst relaterbara. I Baby Talk kan du ta del av längre poddavsnitt där vi tar upp allt mellan himmel och jord när det kommer till graviditet och småbarnsåren. Här värvas tankar och erfarenheter från mammor ihop med kloka ord och råd från experter. Baby Talk är gravidpodden du ska lyssna på när du vill ta del av diskussioner och få svar på dina frågor om livet som förälder. Inspireras av ärliga och öppna samtal i Baby Talk!

Baby Journey är framtagen för att minska ensamheten under en graviditet och öka samhörigheten bland gravida kvinnor och partners.

Villkor

Ladda ned vår app här
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Copyright © Baby Journey