Våra podcasts

I Baby Journeys podcasts varvas aktuella ämnen som förlossning, dåligt mamma-samvete, foglossning, relationen under småbarnsåren, amning, spökveckor och jämställdhet. Vi är med er från plusset på stickan genom alla tankar, känslor och förberedelser som kommer därtill, förlossningen och även de första intensiva småbarnsåren. 

Med oss har vi intressanta gäster och experter inom diverse områden när det kommer till graviditet och barn, men även legitimerad vårdpersonal som hjälper till att reda ut frågetecken kring gravida och föräldrars mest ställda frågor. 

podd-baby-journey-baby-talk-podcast

Baby Talk

Denna podcast tar upp allt som rör graviditet och föräldraskap och produceras tillsammans med barnsjuksköterskor, barnmorskor, barnpsykologer samt experter inom flera olika områden.

Antal avsnitt: 26
Senaste avsnittet: 20 december, 2022

podd-baby-journey-mini-talk-podcast

Mini Talk

Här djupdyker våra barnmorskor och barnsjuksköterskor ner i viktiga ämnen relaterade till graviditet, barn och föräldraskap. Avsnitten är korta och konkreta för att du ska få precis den information som du behöver.

Antal avsnitt: 29
Senaste avsnittet: 27 juli, 2022

familjens-ekonomiskola-podcast

Familjens ekonomiskola

Tillsammans med Länsförsäkringar har vi tagit fram denna podd med syfte att hjälpa föräldrar med ekonomin inför familjelivet. Vi tar upp stora som små frågor och funderingar och diskuterar dessa i 15 minuter korta avsnitt.

Antal avsnitt: 6
Senaste avsnittet: 29 september, 2022

Poddar om att vara gravid, föda barn och småbarnslivet efter

Om du söker de där extra förberedelserna inför livet som förälder så har du hittat helt rätt. Baby Journeys podcasts Mini Talk och Baby Talk varvar både information och inspiration för att ge dig de verktyg och insikter som kan underlätta föräldraskapet. Här tar vi upp allt möjligt som på något sätt kan förbereda dig inför allt som kommer med graviditet, småbarnsår och föräldraliv – oavsett om det är rent praktiskt eller känslomässigt.

Här kan du lyssna in andra mammors tankar och erfarenheter ihop med kloka ord och råd från experter. Få svar på dina frågor om föräldralivet och inspireras av ärliga samtal mammor emellan. Hos Baby Journey lyfter vi allt som kan kännas roligt, svårt, utmanande eller härligt. Här finns inga rätt eller fel saker att känna när det kommer till livet som förälder. Djupdyk ner i graviditet och småbarnsliv i Baby Journeys egna podcasts Baby Talk och Mini Talk! 

Artillerigatan 16

114 52 Stockholm

Baby Journey

Villkor

Ladda ner vår app!

ladda ner i appstore

Copyright © Baby Journey

Copyright © Baby Journey

Mobile footer