mini-talk-podcast

Mini Talk – Podd med experter om graviditet, förlossning och småbarn

Mini Talk är korta poddavsnitt med våra barnmorskor och barnsjuksköterskor där de djupdyker ner i några av de viktigaste ämnena under graviditeten och småbarnsåren.

Antal avsnitt: 29
Senaste avsnittet: 27 juli, 2022

I Mini Talk podcast kan du ta del av korta poddavsnitt med våra barnmorskor och barnsjuksköterskor. Häng med när de djupdyker ner i några av de viktigaste ämnena under graviditet och småbarnsår, som exempelvis smärtlindring vid förlossning, barn och sömn, förlossningsdepression, abort, flaskmatning och mycket, mycket mer. I Mini Talk kan du fylla på informationsbanken med flera goda råd och fakta från legitimerad vårdpersonal, så att du kan känna dig säker i att informationen som du får är verifierad. Denna gravid och småbarnspodd hjälper dig med de där extra förberedelserna inför livet som förälder och har som vision att vägleda dig med information som kan underlätta livet. På Baby Journey lyfter vi allt som kan kännas tufft i föräldraskapet och vi har som mål att hjälpa dig under denna utmanande tid i livet genom att ta fram så relevant och värdefull information som möjligt. Allt detta görs tillsammans med legitimerad vårdpersonal, barnmorskor och barnsjuksköterskor med stor erfarenhet, så att du ska kunna vila tryggt i att den informationen du får presenterad är korrekt. Varje avsnitt är mellan 1-5 minuter långt och lyfter helt enkelt det mest relevanta inom just det ämnet. Varmt välkommen till Mini Talk – vi hoppas att du hittar precis vad du behöver!

Baby Journey är framtagen för att minska ensamheten under en graviditet och öka samhörigheten bland gravida kvinnor och partners.

Villkor

Ladda ned vår app här
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Copyright © Baby Journey